Asset Publisher


18 persones comencen el curs per a ser voluntàries de Protecció Civil Palma


July 5, 2018

Els inscrits es formaran en primers auxilis, prevenció d'incendis i emergències

El dia 2 de juliol va començar el curs per a ser voluntari de l'Agrupació de Protecció Civil. Un total de 18 persones realitzaran una formació teoricopràctica de 30 hores de durada per a ser voluntaris de Palma. El curs està organitzat per la escola de formació de l'ajuntament de Palma

La regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, va agrair als 18 alumnes la seva participació i ganes per a arribar a ser membres del cos de Protecció Civil, i els va animar a participar en totes les accions que realitza l'organització de voluntaris. En la inauguració del curs també hi varen ser presents el cap de la Policia Local de Palma, Josep Palouzié, i el coordinador de Protecció Civil Palma, Miquel Quetglas.

Durant el curs, que transcorre del 2 al 14 de juliol, els alumnes es formaran en normativa d'emergències, riscs de la ciutat de Palma, tècniques en situacions crítiques, pràctiques d'incendis, correfocs, primers auxilis i pràctiques amb desfibril.lador.

A partir que siguin nomenats membres de l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil, els alumnes podran participar en els diferents operatius que s'organitzin. Al mateix temps es continuaran formant i aprenent noves habilitats.

Actualment el grup de Protecció Civil Palma està format per 25 voluntaris, els quals participen en prevenció en correfocs, grans esdeveniments o cerques de persones desaparegudes, entre moltes altres accions.

Multimedia gallery

Date last modified: March 13, 2023