Activitats IME

Activitats IME

          INFORMACIÓ ESCOLES ESPORTIVES DELS POLIESPORTIUS MUNICIPALS CURS 2023-24

Davant la impossibilitat tècnica per part de l’IME d’ampliar els contractes administratius de les escoles esportives dels poliesportius i per a donar una solució de continuïtat a l’alumnat,  durant aquest curs les activitats es gestionaran directament a través dels clubs.

Si estau interessats a mantenir l’activitat podeu contactar directament amb les entitats del llistat que gestionen cada modalitat i que cobriran els horaris que fins ara teníem per les nostres activitats.

A través de la coordinació dels clubs de les escoles municipals durant aquest curs, l'IME ha donat una solució immediata als cursetistes davant la impossibilitat tècnica d'ampliar els contractes administratius de les escoles esportives dels poliesportius, donant així resposta al bloqueig de la licitació.

D'aquesta manera, s'ha possibilitat la continuïtat a l'alumnat, mantenint les places i els horaris del curs passat a través del lloguer d'espais a les entitats.

Davant la impossibilitat econòmica dels clubs d´assumir els descomptes socials de les taxes municipals, l´IME té la intenció de crear línies de subvenció que cobriran el sobrecost de les famílies, tenint en compte els descomptes actuals que recull l´actual ordenança municipal de preus públics com a famílies monoparentals, nombroses, víctimes de violència de gènere, abonaments o persones amb discapacitat, entre d'altres.

És una solució transitòria per a aquest curs, així, es compensarà aquesta diferència a través de subvenció durant 2024.

Demanam disculpes per les molèsties

 

Son Moix: pcobo@fundacioreialmallorca.org    

Germans Escalas: info@fundacionmallorcaintegra.org  

 

Per veure més informació dels poliesportius feu clic aquí

 

https://ime.palma.es/documents/39230/0/imatge+cursets+infantils+i+adults.jpg/0003e633-7830-73ef-a650-f35319cdc97d?t=1704981272902

 

Data darrera modificació: 11 de gener de 2024